2023. aasta sügisseminar

September oli rahvusvaheline verevähikuu, mille eesmärk on tõsta teadlikkust verevähkidest, sealhulgas leukeemiast, lümfoomist ja müeloomist, ning nende mõjust miljonitele inimestele maailmas. Verevähkide tähelepanu alla võtmine aitab suurendada varajast avastamist ning toetab selle haiguse patsiente ja nende lähedasi. Sellepärast toimub ka meie traditsiooniline sügisseminar ikka septembris.

Sellel aastal kogunesime 22.-23. septembril Tartus SOHO hotelli konverentsisaalis ja kuulasime nende kahe päeva jooksul mitmeid sisukaid ettekandeid. Taaskord sai tõdetud, et koos suudame me rohkem olgu selleks siis verehaiguste teavitustöö või leukeemiapatsientide ja nende lähedaste aitamine nõu ja vajadusel jõuga. Täname kõiki esinejaid inspireerivate ettekannete ja kõiki kuulajaid aktiivse osalemise eest! Oleme võrdselt tänulikud nii vanadele aktiivsetele liikmetele kui ka uutele osalejatele, kes oma lugu jagades võimaldavad meil paremini leida tänase päeva kitsaskohad ja paika panna arengusuunad tulevikuks. Olgu mure kuitahes suur või väike, otsi julgelt tuge, et neil, kes on sarnases olukorras lahendused leidnud, oleks võimalik sulle abiks olla!

Järgmine kokkusaamine on meie traditsiooniline kevadseminar, mille oleme planeerinud 2024. aasta märtsisse, aga kõik detailid on alles täpsustamisel. Seniks rahulikku jõuluootust ja tulgem ikka kokku!